همکارران عزیز خسته نباشید
من دو تا طرقی با هم بزرگ کردم که الان حدود دوسال میباشد و کامل مثل قناری میخونند
چون با هم حدود 2 ماه است با هم نمی سازند یک قفس جدا تهیه کردم
ولی یک روز کامل است که اصلا نمی خونند
علت چی میتونه باشه آ
همکارران عزیز خسته نباشید
من دو تا طرقی با هم بزرگ کردم که الان حدود دوسال میباشد و کامل مثل قناری میخونند
چون با هم حدود 2 ماه است با هم نمی سازند یک قفس جدا تهیه کردم
ولی یک روز کامل است که اصلا نمی خونند
علت چی میتونه باشه آ
ویرایش توسط مهدی خلیلی : 9th May 2016 در ساعت 10:43 PM
درود دست عزيز.اينطور كه از يكي از دوستان ماهر شنيدم بهتره طرقه وقتي جوجست يه ماده هم كنارش باشه.ولي وقتي بزرگتر شد بايد قفسشون رو جدا كرد و با يه مقدار فاصله ولي طوري باشه كه همديگه رو ببينند.كلا طرقه دوست داره قلمرو خصوصي داشته باشه.تقريبا هيچ پرنده اي رو تو قفس تحمل نميكنه(وقتي بالغ شد)شايد طرقه ي شما رفته تو لك
چون تازه جدا کردید و مخصوصه هون که تو قفس جدید رفته تا یه مدت به جای جدیدش عادت کنه طول میکشه الان طرقه تو این فصل تو لک نمیره البته نمیدونم شرایط و محیط طرقه شما چگونه است قفس طرقه باید به شکل گرد باشه چون طرقه تو قفس زیاد میچرخه و بالا پایین میره اگر قفس چهار گوش داشته باشه به سر خودش آسیب میزنه و بهتره تو قفس براس با مهره و تیکه های چیده شده کاموا آویز درست کنید و کف قفس حتما شن و ماسه خیلی ریز بریزید و حتما هم یک سنگ آتشفشانی یا بقول معروف همون سنگ پای حمام فرار داهید تا نک خودش رو تمیز کنه و این سنگ باعث میشه نکش هم بیش از اندازه بزرگ نشه که بعدا کج و نا فرم بشه و براش مشکلی پیش بیاد و هفته ای یک یا دو بار هم مقدار کمی گوشت بهش بدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.