دوستان لطفاً بحث، تبادل نظر و شناسایی ماهیان مختلف آب شور را فقط در این بخش مطرح نمایید
دوستان لطفاً بحث، تبادل نظر و شناسایی ماهیان مختلف آب شور را فقط در این بخش مطرح نمایید
سلام شنیدم جراح ها و دامسل ها با همنوع خودشون زیاد سازگاری ندارن. چجوریه من 4 تا دامسل دارم که هر روز چاقوکشی میکنن ایا در طولانی مدت با هم کنار نمیان ؟ یا باید دیپورت شن؟
سلام امیر خان
واقعیت اینه که در اصل جراح ها باهم و دلقثک ها و دامسل ها باهم مشکل دارن اما اگه همزمان با هم وارد بشن یا به ترتیب یعنی اول گونه های آروم تر با سایز بزرگتر و سپس گونه های خشن تر با سایز کوچکتر وارد بشن معمولا فقط شاهد یه درگیری کوچیک خواهیم بود و بعد از چند وقت همه چیز حل میشه
من تو تانک خودم 5 دلقک و 2 تا دامسل رو کنار هم دارم!
فقط یه نکته ای که هست دامسلاتون چه نوعین؟
چون درسته با هم مشکلی ندارن اما بعضا در مواردی که بعد ها ماهیای ظریفی بخرید ممکنه به اونا آسیب بزنن مثلا دامسل آقای عدنانی عزیز زده بود فایر فیشش رو کشته بود!
دامسل ها دو عدد سه خط و 2عدد دم زرد
البته 3خطها چون قبلا بودن دارن دم زردها رو چکی میکنن
ممنون از راهنمایی
امیدوارم کنار بیان
امروز یک جراح شکلاتی گرفتم تو جراح ها خشنه یا ارومه بعد از این جراح زرد بگیرم به مشکل میخورن با هم؟
من یه بلنی دارم یکم به سیاهی میزنه ولی برعکس برای
رفیقم که مثل بلنی منه کاملن رنگش روشنه دلیلش چیه؟
اول که مبارکه
نه میشه گفت زیاد خشن نیست کلا جراح ها زیاد ماهیای شری نیستن فقط توشون دم زرد یه مقدر شر درست می کنه
یادمه یه جراح دیگه هم داشتید
یادمه تانکتون خیلی بزرگ نبود پس به نظر من سراغ جراح سوم نرید بهتره کلی خونواده خوشکل تو ماهیای آب شور هست برید سراغ یه خونواده دیگه که یه مقدار هم تنوع داده باشید به کار
بلنی ها یه خانوادهی خیلی بزرگ و خیلی متنوع هستن که اگر چه بعضیاشون از دور به هم شبیه هستن ولی دقت که بکنید فرق هایی با هم دارن
احتمالا بلنی های شما دو نوعن
در کل جزو ماهیای خیلی خوب و مورد علاقه من هستن
[quote=محمد صادق بهمنش;18529]اول که مبارکه
نه میشه گفت زیاد خشن نیست کلا جراح ها زیاد ماهیای شری نیستن فقط توشون دم زرد یه مقدر شر درست می کنه
یادمه یه جراح دیگه هم داشتید
یادمه تانکتون خیلی بزرگ نبود پس به نظر من سراغ جراح سوم نرید بهتره کلی خونواده خوشکل تو ماهیای آب شور هست برید سراغ یه خونواده دیگه که یه مقدار هم تنوع داده باشید به کار
الان 4تا جراه دارم(بادبانی بلوتانگ نانسو شکلاتی)
حجمم320لیتره(تانک)باید کم کنم جراههامو؟
اگه بخام یکیشونو بدم بره کدومشونو بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)