سلام دوستان
خسته نباشید.
من از بچگی عاشق ماهی ها بودم و تا دو سال پیش آکواریوم و ماهی داشتم البته نه به صورت حرفه ای خیلی سنتی و ساده.
ماهی های زیادی داشتم از اول که ماهی های زنده زا مثل گوپی و دم شمشیری و مولی و این ماهیها و بعد تر که شد سیچیلاید گوره خری و افرا که تخم گذاری و بچه هم کردن برام و بعد ترش که شد اسکار و نایف و آروانا که خب توی یه اسباب کشی همه ماهی ها مردن و از اون روز دیگه آکواریوم جمع شد.
راستش الان یه آکواریوم برام مونده و میخوام دوباره شروعش کنم. قصد شلوغ کاری ندارم. آکواریوم کوچیکه و سایزش 70 * 30 و ارتفاع 40 سانتی متر هستش.
دوست دارم یه آکواریوم بی درد سر باشه یعنی تانک گذاری و جدا کردن و این چیزا نخواد همینطوری ساده و قشنگ. گیاه هم خیلی دوست دارم پس ترجیحا میخوام گیاه هم استفاده کنم داخلش.
خودم بیشتر ماهی هایی رو دوست دارم که چه تخم گذار چه بچه زا ولی تولید مثل کنن خیلی دوست دارم دیدن مثلا مراحل تخم گذاری سیچیلاید و بعد جابجایی با دهن و .... یا بچه های رنگ وارنگ زنده زاها.
ممنون میشم طبق تجربتون یه آکواریوم ساده برای من بچینید. یعنی تعداد و نوع ماهی یا گیاه برام معرفی کنید.
مشکل مالی نیست. تجربه هم دارم توی قضیه ماهی پس اگر نیاز به کار خاصی باشه برای یک ماهی خاص مشکلی باهاش ندارم.
میخوام خیلی زیبا باشه.
پیشنهاد دوتا داشتم تا حالا یکی از دوستان میگفت دوتا دیسکس و یک گربه ماهی و گیاه و دوست دیگه ای میگفت گیاه و یه عالمه گوپی رنگارنگ.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما دوستان عزیز هم هستم
ممنونم ازتون :heart: